Betty's FotoPage

By: Betty Susanti

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 2-Aug-2006 09:13 Email | Share | | Bookmark
2-in-1

Assalamualaikum
Juz wanna to share my most heppiest feeling 2day..mm, ader 2 berita gumbira dlm 1 harii.. kira 2 in 1 lah…kiki. 1st, Alhamdullillah, aku & ainin dh settle present. Haa..lega lah sesgt..Nasib baik prof ok.. dia pon puas ati ngn aku nyer job kt sini… my SV, pon ok gak..diorg byk support..promote kt prof & cover2 sket.. Thanx to kak Nuha & Kay Seong. 2ndly, lepas jer abis prsnt I got the msg.. kak ngah bgtau dia dh pregnant 2 wks & 2 dys…Alhamdulillah.. bertambah anak buah aku.. Ha, makin ramai ler yg akan panggil aku mama bett…kikiki…epi ler sesangat…Anyway, aku pon juz waiting my sis-in-law, mmm…bila plak turn dia nak pregnant..yer lah..nk gak merasa anak sedara sdr..mmm..aku rasa, InsyaAllah klu mbak tati dh pregnant aku nk anak sedara aku panggil aku ‘bulek’ lah.. kekal kan tradisi jawa… kiki.. hepppiii nnnyeeerrr..wknd ni bley lah balik bangi,celebrate!!!!!!…wah best nyer. Xsabo nak balik..



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net